Известие

Collapse
No announcement yet.

Хидравликата ми вие

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

deks777 Пуснато на: Пон Фев 19, 2007 7:56 pm Заглавие:

А тя става аут когато маслото е старо или малко. Та ако вие от бая време лошо.... [/quote]

не вие от много време. Единия път беше случая за който споменах, а има и още един два пъти за по секунда две.

Тия дни ще сменя маслото, само трябва да погледна в книжката от къде и как.

Тия италиянци поне на английски да бяха писали, та с пустия му италиянски от картинките едвам разбрах че имам подгряване на огледалата, и една незнайна ръчка до седалката се оказа регулиране по височина

Ти хубаво ще смениш хидравличната течност ама защо не пробваш с ремъка първо.Просто ми се струва по-евтин.(Пък и е по-лесно).
    145 1.6 Boxer - Alfetta GT - Sprint Veloce 16v - Lada 1500S - GTV 3.0 24v

www.ClassicCar-bg.com

Comment

Сигурен ли си че е по лесно да смениш ремъка вместо да източиш течноста? Честно казано не съм много убеден. А и течността е от порядъка на 7-8 лева, колкото и ремъка. А най добре и 2-те
      Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
      ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Ремъка струва 6.10 лева

www.ClassicCar-bg.com

Comment

Виенето от ремъка е едно а от скапана помпа или течност съвсем друго

Comment

И ко стана ся в краина сметка,ше са опреви ли колицата като смениш маслото или няма да се оправи,щот на мен ми казаха да отида на специалист по хидравлика,не се знаело дали е от маслото а пак на ремъка ништо му нямало.
            Аlfa romeo 145 1.3 boxer 90hp

Comment

Първоначално публикувано от Crusader
              Най вероятно си за смяна на хидравличната течност
              Бе смени течността, нищо не ти коства, пак и ако не си я сменял е почти задължително, все пак маслото е консуматив
              Mitsubishi Outlander
              Mitsubishi Space Star
              Daihatsu Terios

Comment

Просто доляй масло в това ши""но казанче и проблема изчезва, повярвай ми преживял съм го. Остави тези бръщолевиници за ремъци и бла бла
                Alfa Ti amo Romeo 145 1,9 TDL 1998 180 d.p. = 90 h.p.

Comment

м да струва не повече от 10 лева
                  така че не виждам защо продължаваш да се чудиш за това масло
                  Alfa Romeo 146 ti

Comment

Първоначално публикувано от akula
                    м да струва не повече от 10 лева
                    така че не виждам защо продължаваш да се чудиш за това масло
                    Така е. Аз капнах масълцето и май нещата се оправиха. Все пак утре като запаля рано и на студено ще се разбере
                    Alfa Romeo 156 '04 2.4 JTD M-jet

Comment

Но не забравяйте че щом липсва маслото значи има проблем т.е.теч което значи че скоро рейката ще е за рециклиране
                      Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                      Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                      Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от Mury
                        Но не забравяйте че щом липсва маслото значи има проблем т.е.теч което значи че скоро рейката ще е за рециклиране
                        А къде се намира тази рейка? Проблема е че полуоската ми е омаслена точно където се свързва със скоростната кутия и си мисля че е семеринга. Но ако тя е точно над него и капе....... може и да не е семеринга
                        Alfa Romeo 156 '04 2.4 JTD M-jet

Comment

Ами на мен на старата кола която беше като твойта ми течеше рейката и точно там омсляваше скоростите и едната полуоска
                          Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                          Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                          Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

ами то на всички хидравлики е нормално да им вият малко помпите,ама както казвва колегата може да ти е от ремъците
                            145 1.6boxer

Comment

Използвам темата за да попитам нещо. От къде е най-удачно да източа хидравличната течност на рейката ? Има ли пробка или маркучи да откачам?

P.S. Погледнах въпросната течност и е кафява на цвят, което малко ме озадачи. Иначи всичко си работи на 6

www.ClassicCar-bg.com

Comment

Кво става компанията? Никой ли не е точил хидравлична течност? Не вярвам

www.ClassicCar-bg.com

Comment

Working...
                                X